Workshop-Portret

ONTDEK HOE JE PORTRET- EN MODELFOTO’S MAAKT. LEER ALLES OVER DE PERFECTE BELICHTING EN HOE JE EEN MODEL AANSTUURT.


Wat komt tijdens deze workshop allemaal aan bod?

Compositie

Maak je een portret voor een achtergrond of plaats je het model in een ruimte? Hoe richt je deze ruimte in en vanuit welk camerastandpunt maak je de foto. Kleur, kledingkeuze, stijl en props komen aan bod. Ik laat je zien hoe je door kleine aanpassingen een sterkere foto kunt maken.

Aansturen van het model

Goede communicatie met je model is natuurlijk heel belangrijk. We vertellen je hoe je met duidelijke aanwijzingen snel tot gave poses en expressies en dus tot mooie foto’s komt.

Lichtbronnen

We demonstreren welk effect de verschillende lichtbronnen hebben op het maken van een portret. We werken deze workshop met daglicht, LED en flitslampen zodat je leert welke lichtbron (of een combinatie er van) voor jouw in verschillende situaties van toepassing is.

Lightshaping

Ik demomstreer welk effect de verschillende lichtvormers hebben en hoe je de lampen kunt plaatsen voor het beste resultaat. Van 1 studiolamp naar een 3-light setup in combinatie met verschillende soorten softboxen, grids, reflectors en reflectiescherm(en). Zo leer je precies met welke setup je moet werken om datgene wat je voor ogen hebt op een goede manier te realiseren.

Ervaren modellen

Tijdens deze workshop gaan we ervaren modellen fotograferen – zodat je na deze workshop met mooie resultaten naar huis gaat.

Make-up artist

Voor optimale fotoresultaten bij portret- en modelfotografie kan een visagiste met make-up en haarstyling het verschil maken. Daarom werk ik tijdens de workshops altijd met een ervaren visagiste.

Les van Gerald Emming

Deze workshop wordt door mij gegeven. Ik heb jarenlange ervaring met portret- en modelfotografie en dat wil ik graag met jou delen! Tijdens de Canon Grand Prix 2017 was ik de beste fotograaf in de categorie Portret en tevens winnaar van alle categorien na een grote finaleronde.

1 op 1 coaching

Omdat we met een kleine groep cursisten zijn is er ruim voldoende tijd om je persoonlijk te coachen – zodat je na deze cursus gericht aan de slag kunt op het gebied van portret- en modelfotografie.


Schrijf je in door een mail te sturen naar: info@geraldos.nl ovv Workshop Portret Fotografie

Datum: Zondag 27 oktober 2019
Prijs: 159 Euro
Inclusief Lunch, Koffie en Thee.
Locatie: Fotostudio Koningsatelier – J.A. Koningstraat 15 – 9672 AC WINSCHOTEN
Max. aantal deelnemers: 8


 

 

Theme — Timber
All contents © Gerald Emming Photography 2019
Back to top